Alles in een pakket Glasvezel

In steeds meer gemeentes in Nederland komt de glasvezel kabel ter beschikking en dat is goed nieuws. Glasvezel is namelijk de toekomst op het gebied van bekabeld internet en nog veel meer, de techniek van glasvezel zorgt er namelijk voor dat internetsnelheden tot wel 100x zo snel als ADSL mogelijk zijn. Dit ziet u ook in de beschikbare pakketten in het glasvezel gebied, want de top pakketten met hoge download en upload snelheid gaan bij diverse providers tot wel 500Mbs. Dit is zowel uw download als uw upload snelheid, want dat is nog een voordeel van de glasvezel techniek dat u zowel een hoge snelheid heeft met downloaden als met uploaden. Een hoge upload snelheid zal voor veel mensen nog niet zo belangrijk lijken, maar toch als u regelmatig uw foto’s online wilt uploaden, een backup van uw computer en/of tablet wilt maken of zelfs complete videos wilt uploaden naar Youtube dan kan het toch wel handig zijn.

Het alles in een pakket Glasvezel heeft niet alleen voordelen op het gebied van hoge internetsnelheden, maar ook op het gebied van interactieve televisie is er vaak veel meer mogelijk en ook kijkend naar de toekomst dan zullen de glasvezel pakketten alleen maar meer voordeel hebben ten opzichte van de traditionele koperkabels (ADSL/VDSL), maar ook als je kijkt naar de Coax kabel waar een Ziggo, UPC en Cayway hun internet over aanbieden. Kortom een glasvezel alles in een pakket heeft vele voordelen en is toekomst gericht, en de prijzen zijn ook niet perse hoger dan die van de andere alles in een pakket aanbieders.

500 Mbit

Snel internet

Digitale &

HD televisie

Veel keuze

uit diverse providers

Makkelijk

en snel overstappen

Overstappen naar Glasvezel was eenvoudig en ik heb nu supersnel internet voor hetzelfde geld!

Waar op te letten bij Glasvezel

Als u over wilt stappen op een glasvezel pakket dan is het wel handig om een aantal zaken in de gaten te houden. Het grootste nadeel voor veel mensen is dat de coax kabel vaak niet meer gebruikt kan worden. De glasvezel kabel komt namelijk in huis binnen en gaat naar het modem toe wat u van de provider krijgt, van daaruit word het signaal via een UTP kabel (netwerkkabel) naar de rest van het huis verspreid, dit houd dus in dat u vanuit het punt waar de glasvezel kabel het huis binnenkomt (meestal de meterkast) zelf UTP kabels moet doortrekken naar alle apparaten die u bekabeld moet aansluiten (televisie, vaste computer, eventuele NAS etc.). Er zijn gelukkig wel makkelijke oplossingen hiervoor te verzinnen en natuurlijk kunt u ook met sommige apparaten overgaan op WIFI, maar het is zeker iets om rekening mee te houden.

De glasvezel providers

Er zijn heel wat glasvezel providers aanwezig op de Nederlandse markt, van de bekende grote providers als een KPN, Vodafone en Tele2, maar ook relatief nieuwe aanbieders als een Tweak, Onsbrabant en Aber. Het grote verschil tussen alle alles in een pakket providers is…. dat er niet zoveel verschil is. Het is namelijk gedeeltelijk een keuze op gevoel, en gedeeltelijk een keuze uit de diverse opties en mogelijkheden die u heeft. U kunt er namelijk voor kiezen om een zo goedkoop mogelijke provider te pakken, met als nadeel dat alles heel basis is qua opties, maar met het grote voordeel dat u veel geld bespaard. De meeste providers hebben daarom ook diverse pakketten samengesteld welke u via onze Alles in een pakket vergelijker kunt vergelijken.

Bent u een veeleisende gebruiker? Dan zijn er ook diverse providers waarbij u nu makkelijk en snel een zelf samengesteld pakket kunt pakken. Geen voor gedefinieerd alles in een pakket, maar een pakket waar de opties inzitten waar u gebruik van wilt maken. Denk hierbij aan meer televisiezenders (of juist minder), sneller internet, meer online mogelijkheden op het gebied van televisie en ga zo maar door. Als u uw vaste telefoon nog gebruikt zijn daar ook vaak nog vele opties in mogelijk als een onbeperkt bellen of juist zo goedkoop mogelijk bellen en betalen per seconde. Voor degene die geen gebruik meer maakt van de vaste telefoon hebben diverse providers nu ook de mogelijkheid om extra voordelig een mobiel abonnement af te sluiten via hun in combinatie met het alles in een pakket. Bekijk de mogelijkheden en opties ook in onze vergelijkerstool!

online adverteren www.m4n.nl