Goedkoopste alles in een pakket glasvezel

U bent op zoek naar het goedkoopste alles in een pakket glasvezel? Of u bent hier in ieder geval in geïnteresseerd? Dan bent u bij ons op het juiste adres. We hebben hiernaast een korte checklist neergezet wat belangrijk is voor het vergelijken van de goedkoopste glasvezel alles in een pakketten. U kunt namelijk in onze vergelijkingstool makkelijk en snel terugzien welke het voordeligst kan leveren, maar als u niet aangesloten bent op het glasvezel netwerk, of u heeft nu zo’n goedkoop alles in een pakket abonnement dan is het misschien niet waard om verder te kijken.

Er vanuit gaand dat u echt op zoek bent naar een nieuw alles in een pakket glasvezel welke het goedkoopste is kunt u hieronder verder lezen wat onze keuze zou zijn. We hebben namelijk 2 pakketten hieronder staan welke goedkoop zijn, waarbij een pakket echt het goedkoopste is en een pakket iets duurder is, maar wel een stuk completer. Goedkoop betekend namelijk bij sommige providers dat u ook vele extra’s niet krijgt waardoor het misschien helemaal niet zo goedkoop is als u eisen heeft als veel tv-zenders of juist een wat snellere internet verbinding.

Belangrijke checks

  • Is glasvezel beschikbaar bij u?
  • Wat zijn uw huidige maandkosten?
  • Welke eisen heeft u?

alles-in-een-vodafone

Vodafone glasvezel

  • Download en upload snelheid van 50Mbs
  • 60 digitale zenders waarvan 28 in HD
  • TV anywhere en programma gemist
  • Bellen en afrekenen per seconde
  • Tijdelijk gratis installatie
  • Tijdelijk gratis 2e TV ontvanger
Bestel meteen

Vodafone Alles in een glasvezel 50mb

Door de extra combinatie korting welke Vodafone geeft als u als nieuwe klant een abonnement over glasvezel afsluit is op dit moment het Vodafone alles in een pakket glasvezel 50mb het goedkoopste pakket. Er zit veel extra’s in de glasvezel pakketten van Vodafone en zo ook in dit pakket. Naast het snelle internet waarbij u zowel 50Mbs download als upload heeft (een van de voordelen van glasvezel) krijgt u ook een uitgebreid TV pakket met meer dan 60 zenders waarvan 28 in HD uitgezonden worden. Dit samen met het TV Anywhere pakket welke u erbij geleverd krijgt zorgt ervoor dat waar u ook maar bent u overal TV kunt kijken, thuis voor de buis of gewoon via het internet met de Vodafone App.

Vodafone is een internet provider waarbij u veel standaard extra’s krijgt en nu op dit moment is het dus ook de goedkoopste. Met het alles in een pakket glasvezel van Vodafone haalt u een goed pakket in huis, krijgt u veel extra’s en een goede service.

Voordelen

glasvezel

TV anywhere

en programma gemist

Gratis

installatie

Gratis

2e TV ontvanger!

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een techniek waarbij gebruik gemaakt word van een kabeltechniek op basis van licht. De communicatie door de kabel gebeurd door lichtsignalen waarbij zeer hoge internet snelheden mogelijk zijn. Op dit moment is het snelste glasvezel pakket wat geleverd word aan huis 500Mbs, maar er zijn snelheden mogelijk over de glasvezel kabel van meer dan 10Gbs. Dat is waarom deze techniek ook wel de toekomst genoemd word!

Veel televisie

Bij veel glasvezel pakketten zit een uitgebreid aanbod aan televisie zenders en online mogelijkheden. Dit komt o.a. doordat er veel bandbreedte aanwezig is op de glasvezel kabel waardoor er veel aangeboden kan worden. Hier maken diverse providers dan ook gebruik van met vele online mogelijkheden, programma gemist en video on demand diensten.

Beschikbaarheid?!

Het grootste nadeel op dit moment is de beschikbaarheid van de glasvezel kabel. Veel steden en gemeentes hebben de laatste jaren meebetaald om de nieuwe glasvezel kabels in de grond te leggen, maar ook nog veel steden en gemeentes niet. Hierdoor is het voor veel mensen nog afwachten wanneer de glasvezel kabel daadwerkelijk aangelegd word.