Wie is de goedkoopste?

Vergelijk nu!

De aanbieders van Alles in 1

Vandaag de dag heeft bijna elke internet provider wel een alles in 1 pakket waar u van kunt profiteren. Onder een alles in 1 pakket verstaan wij dat u in een pakket zowel een internet abonnement, televisie abonnement als bel abonnement heeft. Hoewel veel Nederlanders hun vaste telefoon bijna tot nooit gebruiken is het vaak nog wel voordeliger om een alles in een pakket af te sluiten, dit omdat het prijsverschil tussen internet en televisie bijna nul is.

Wij hebben hier voor u een selectie van providers op een rijtje gezet voor u met daarbij een korte omschrijving wat voor een soort provider dit is, wat ze aanbieden etc. Deze lijst van providers is willekeurig en in onze alles in 1 vergelijker kunt u makkelijk de abonnementen van deze providers met elkaar vergelijken zodat u een goede keuze kunt maken op basis van aanbod en prijs.

alles-in-een-vodafone

Bij Vodafone vind u diverse alles in een pakketten terug tegen diverse prijzen. Ze bieden namelijk via verschillende technieken hun internet aan, waardoor de prijzen hiervan anders kunnen zijn. U kunt namelijk via Vodafone een alles in een pakket via de koper kabel krijgen (ADSL/VDSL), maar in de meeste glasvezel gebieden is Vodafone ook actief en hier kunt u profiteren van hoge internet snelheden tegen een goede prijs, en nog vele extra’s.

Door de recente samenwerking met Ziggo is de verwachting dat het internet aanbod dus ook het alles in 1 pakket aanbod wel aardig gaat veranderen. Voor nu is Vodafone een hele goede keuze, want Vodafone hanteert scherpe prijzen, heeft een goede klantenservice en kan bijna overal in Nederland leveren.

alles in 1 ziggo

Op dit moment is Ziggo grotendeels een monopolist op het gebied van het leveren van internet, televisie en bellen op de Coax kabel. Ondanks dat Ziggo bijna in heel Nederland het alleenrecht heeft gedragen ze zich gelukkig hier niet naar, mede natuurlijk doordat de VDSL en glasvezel technieken ook op steeds meer plekken geleverd kunnen worden waardoor u hoge internet snelheden kunt halen.

De prijzen van de Ziggo pakketten zijn zeer scherp te noemen en regelmatig hebben ze nog scherpere prijzen waardoor u bijvoorbeeld de eerste x-aantal maanden voor de helft van het normale bedrag gebruik kunt maken van de alles in een pakketten van Ziggo. Ziggo is een betrouwbaar bedrijf, snelle klantenservice en u heeft veel keuze bij de pakket samenstellingen.