Beste alles in een pakket

Het beste alles in een pakket is voor iedereen verschillend, want wat maakt een alles in en pakket nu uniek? De een wil namelijk een zo goedkoop mogelijk pakket vinden waar zoveel mogelijk in zit, terwijl de andere bijzonder hoge eisen heeft op het gebied van internetsnelheid of juist het aanbod aan televisie zenders en online diensten. Daarom hebben wij voor u diverse pakketten op een rijtje gezet welke wij u willen aanbevelen met daarbij de voor- en eventuele nadelen. De prijs is namelijk niet altijd de doorslaggevende factor als u bepaalde eisen heeft. Een fantieke gamer wil namelijk een snelle internetverbinding met een lage latency, en een Netflix gebruiker wil juist een hoge bandbreedte hebben om in de toekomst lekker makkelijk en snel 4K televisie te kunnen kijken.

Bij Allesineenpakket.nl vind u praktisch alle soorten internet abonnementen welke verkrijgbaar zijn in combinatie met bellen en televisie kijken. We hebben voor u de grote providers op een rijtje gezet welke een ruim aanbod aan diensten en opties hebben, maar ook de wat kleinere providers kunnen misschien wel interessant zijn voor u omdat deze zichzelf toch meer bewijzen moeten om leden te werven en daardoor de prijs en/of de extra diensten best wel eens interessant kunnen zijn. Wij hebben op deze pagina in ieder geval de volgende 3 soorten pakketten op een rijtje gezet, namelijk de goedkoopste, de meest premium en de snelste van dit moment. Bekijk hieronder de resultaten van het beste alles in een pakket.

31 Image Banner 300 x 250

Goedkoopste Alles in een pakket

Alles in 1 pakketTele2 Light

 • tot 20Mbs download
 • tot 2Mbs upload
 • de 20 populairste zenders
 • Online TV en Programma gemist
 • Bellen basis (betaal per seconde zonder vaste kosten)
Bestel nu

Tele 2 Light

Het goedkoopste alles in een pakket van dit moment is een pakket van Tele2. Tele2 is een provider welke voornamelijk via de koper kabel zijn pakket aanbied via de ADSL techniek. Hierdoor is dit pakket praktisch in heel Nederland verkrijgbaar en is het alleen afhankelijk van waar u woont of u de internet snelheid van 20Mbits ook daadwerkelijk behaald. Verder heeft het Tele 2 light pakket een bel basis pakket inbegrepen waarmee u zonder vaste kosten kunt bellen en per seconde betaald.

Op het gebied van televisie krijgt u van Tele2 met dit alles in een pakket de beschikking over de 20 populairste zenders en krijgt u de beschikking over Online tv en Programma gemist. En dit alles voor een vaste lage maandbedrag met toch een leuk samengesteld pakket. Wilt u dus flink geld besparen op uw maandelijkse alles in een pakket kosten dan is dit pakket van Tele2 misschien wel een hele goede oplossing voor u!

Goedkoopste

Alles in een pakket

Internet

tot 20Mbs

Televisie

20 populairste zenders

Bellen

betalen per seconde

Snelste Alles in een pakket

Snelste internet

Op dit moment is er niet 1 provider die het allersnelst is, want er zijn diverse providers die een 500Mbs pakket aanbieden wat op het moment van schrijven het snelste internetpakket is. Daarom hebben wij gekozen voor de goedkoopste alles in 1 pakket voor de scherpste prijs en dat is op dit moment Vodafone met hun Vodafone Alles in 1 Glasvezel 500Mb pakket. Het voordeel van een Vodafone abonnement is dat u makkelijk een eenvoudig uw alles in een pakket zelf kunt samenstellen waardoor u ook eventueel dingen kunt wegstrepen waar u geen behoefte aan heeft of juist makkelijk dingen kunt aanvinken waar u wel interesse in heeft.

Een alles in 1 pakket van Vodafone is dus niet uniek qua internet snelheid, maar op dit moment wel het goedkoopste om af te sluiten. Wilt u dus geld besparen en een supersnelle internet verbinding, dan is dit pakket zeker aan te raden!

alles-in-een-vodafoneVodafone Alles in 1 500MB

 • Downloadsnelheid van 500Mbs
 • Uploadsnelheid van 500Mbs
 • Gratis WIFI modem
 • 28 HD zenders en 60+ digitale zenders
 • TV anywhere om overal online televisie te kijken
 • Programma gemist
 • Vast bellen en afrekenen per seconde
Bestel nu

Goedkoopste

en snelste alles in een pakket

Veel

inbegrepen

Gratis

Wifi modem

Gratis

installatie